Haas+Sohn

Haas & Sohn – Kakovost, ki traja že več kot 60 let!

Vse se je začelo s trgovci Wilhelm Ernst Haas Senior in njegovim sinom Wilhelmom Ernstom Juniorjem, ki sta leta 1854 kupila železarsko livarno in ne za dolgo po tem so, po ustanovitvi podjetja, začeli proizvajati kamine in peči.

Od sedemdesetih let naprej podjetje deluje pod svojim trenutnim imenom. Leta 2001 se je začela proizvodnja peči na pelete. Danes Haas + Sohn ponuja celotno paleto izdelkov in je tudi specialist za inovativne kamine in peči. Paleta njihovih izdelkov vsebuje sklop montažnih kaminov (kaminski seti), kamine, kaminske peči, peči na pelete, oljne peči in štedilnike.

Že od samega začetka do danes je koncept podjetja, ki je rasel že več desetletij, odločilnega pomena, da bi imeli najboljše znanje o proizvodnji peči in nenazadnje tudi uspeh na evropskem trgu. Ta kombinacija je osnova, zaradi katere je Haas & Sohn nesporna vrhunska blagovna znamka, katero spremljajo posebne karakteristike, kot so: značilna zasnova, inovativnost, kakovost in številne nagrade.

INOVACIJE - Z naložbami na področju razvoja, raziskav in varstva okolja kot podjetje, ki je usmerjeno v prihodnost, postavljajo nove tehnične standarde in merila uspešnosti. Z inovacijami, kot so čista tehnologija, patentirani Dual-Control-System, avtomatsko prepoznavanje goriva in globalno edinstven i-Control, so izdelki Haas&Sohn tako prepoznavni.

KAKOVOST - vrhunska kakovost pomeni zahtevo po največji zavezanosti tehnologiji, funkcionalnosti in opremi. Nadzorovani proizvodni procesi, vrhunski servis in hitra razpoložljivost rezervnih delov so njihovi najpomembnejši zahtevki za kakovost.

OBLIKOVANJE - poudarek pri razvoju modelov je prvorazredno oblikovanje in raznolikost stilov. Visokokakovostni materiali, vrhunske površine in širok spekter barv združujejo optiko in delovanje njihovih peči v harmonično celoto. Izdelki Haas&Sohn so sopomenke za udobje in individualno vzdušje.

Avstrijsko podjetje Haas+Sohn ponuja:

  • štedilnike, tudi s steklo keramično kuhalno ploščo
  • kaminske peči na drva
  • kaminske peči na drva z možnostjo priklopa za centralno ogrevanje
  • kaminske peči na pelete
  • kamine (kaminske sete)
  • kaminske vložke
  • kamine s priklopom na centralno ogrevanje
  • peči na olje

Ponujajo tudi različne dodatke za izdelke, kot so: ognje odporne obloge (če se izdelki montirajo zraven lesenih površin), steklene zaščite za tla in drugo.

Nagrade, ki so jih prejeli za izdelke: http://www.haassohn.com/en/unternehmen/awards

Več si lahko pogledate na uradni strani proizvajalca na tej povezavi: http://www.haassohn.com/


haas

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte! Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času. 

Povpraševanje

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte! Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času.

povprasevanje

Akcije

Storitve

▪   Sanacija dimnikov
▪   Montaža dimnikov
▪   Adaptacija dimnikov
▪   Izgradnja dimnikov
▪   Vgradnja kaminov
▪   Montaža kamina
▪   Prodaja kaminov
▪   Montaža kaminske peči
▪   Velika izbira različnih proizvajalcev

ISKANJE

logo
Montaža in sanacija dimnikov, vgradnja kaminov.
Pekel 17,2000 Maribor
GSM: 051 456 300
info@kamini-dimniki.si

OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo.

Razumem

Copyright Dim Grad d.o.o. © 2018. Vse pravice pridržane.   O piškotkih    Avtor strani