Kaminske peči na drva

Avstrijsko podjetje Haas+Sohn ponuja kaminske peči na drva katerih kurišča so obložena z visoko kakovostnimi toplotno odpornimi oblogami s samočistilnim učinkom pri višjih zgorevalnih temperaturah. Obloge zagotavljajo hitro zagrevanje in ekonomično delovanje peči. Odlikuje jih izjemno precizna obdelava.

Boljši modeli imajo zrakotesno tritočkovno zapiranje vrat ter centralni dovod zgorevalnega zraka. Slednje omogoča dovod zgorevalnega zraka iz zunanjosti. Tako ločimo zrak iz prostora od tistega, ki je potreben za zgorevanje v kurišču. Imajo patentirano avtomatsko kontrolo dovoda optimalne količine zraka v kurišče, ki je potreben za zgorevanje. Peči zagotavljajo varno in ekonomično delovanje ter so primerne za vgradnjo v nizko energijske hiše.

Posamezni modeli so na voljo z oblogami iz keramike ali naravnega kamna. Takšne obloge akumulirajo toploto ter jo počasi oddajajo v prostor.

Povezava na spletno stran proizvajalca: www.haassohn.com

Slike nekaterih kaminskih peči na drva:

 

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte! Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času. 

Povpraševanje

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte! Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času.

povprasevanje

Akcije

Storitve

▪   Sanacija dimnikov
▪   Montaža dimnikov
▪   Adaptacija dimnikov
▪   Izgradnja dimnikov
▪   Vgradnja kaminov
▪   Montaža kamina
▪   Prodaja kaminov
▪   Montaža kaminske peči
▪   Velika izbira različnih proizvajalcev

ISKANJE

logo
Montaža in sanacija dimnikov, vgradnja kaminov.
Pekel 17,2000 Maribor
GSM: 051 456 300
info@kamini-dimniki.si

OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo.

Razumem

Copyright Dim Grad d.o.o. © 2018. Vse pravice pridržane.   O piškotkih    Avtor strani  Protops d.o.o.