Kamini Palazzetti

PALAZZETTI

Palazzetti je vodilno podjetje v Italiji in eno izmed najpomembnejših proizvajalcev v evropskem prostoru za področje kaminske tehnologije že več kot 50 let. Podjetje proizvaja: kaminske obloge, kaminske peči, vrtne kamine in žare, ki ustrezajo najzahtevnejšim standardom. To so inovativni izdelki, razviti v skladu z najvišjimi tehnološkimi standardi in v absolutnem spoštovanju do okolja, preverjeni in potrjeni od najprestižnejših evropskih inštitutov in združenj za zaščito potrošnikov in okolja.

IZDELKI PALAZZETTI

Izdelki Palazzeti, ki vam jih ponujamo: obloge za kamine, kaminske vložke na drva, pelete ali kombinirano drva / peleti, termo kamine, peči na pelete, peči na drva, termo peči, centralno ogrevanje, izdelki za vrt, žari.

KAMINI IN KAMINSKE PEČI PALLAZZETI:

KAMINSKE PEČI NA PELETE

palazzetti 1palazzetti 2

palazzetti 3palazzetti 4Glede na vaše potrebe lahko izbirate med štirimi različnimi ogrevalnimi sistemi:

 • hermetične (zrakotesne) peči na pelete
 • peči na pelete z tihim delovanjem
 • peč na pelete za ogrevanje zraka v prostoru
 • peč na pelete za ogrevanje vode

Več: http://www.palazzetti.it


Palazzetti peči na pelete so opremljene z edinstveno funkcijo in lastnostjo, kot na primer:

 • Daljinski upravljalnik
 • GSM nadzor (nadzor Gsm omogoča enemu ali več uporabnikom, da komunicirajo z generatorjem toplote z uporabo običajnega GSM mobilnega telefona, in sicer s preprostim pošiljanjem besedilnih sporočil ali s klicem)
 • Samoregulacije
 • Stand- by funkcijo
 • Nočna funkcija

Vsak vidik vsake peči je preizkušen dvakrat, od električne varnosti na delovanje vsakega posameznega sestavnega dela in na splošno preskus delovanja.

Štedilniki na pelete

palazzetti 5palazzetti 6Štedilniki na pelete zagotavljajo odlične rezultate kuhanja v pečici in na vroči plošči, medtem ko segrevajo prostor.

KAMINSKE PEČI NA DRVA

palazzetti 7palazzetti 8

palazzetti 9palazzetti 10
Če želite za ogrevanje vašega doma uporabljati kaminsko peč, obstajajo trije sistemi za ogrevanje, ki se uporabljajo skupaj z inovativnimi tehnologijami in omogočajo distribucijo toplote na enakomeren in konstanten način, in sicer:

 • Sistem sevanja toplote v prostor
 • Z napravo konvekcije (prisilno ali naravno ogrevanje zraka v prostoru)
 • Z vodo


Več: http://www.palazzetti.it


PALAZZETTI DVOJNO IZGOREVANJE IN O2 RING (PRSTAN,OBROČ)

Dvojno izgorevanje koristi naravi, zmanjša se onesnaževanje, kot tudi ostanki pepela. Sistem dvojnega izgorevanja pri kurjenju v kaminu deluje kot katalizator. To pomeni, da se pravilno kurjen les s sistemom dvojnega izgorevanja Palazzetti vključi v naravni proces fotosinteze, med katerim rastline iz zraka porabljajo CO2 za proizvodnjo kisika (O2), ki ga oddajajo v ozračje in ogljika (C), ki ga potrebujejo za hranjenje.

Kako se to zgodi? Med gorenjem se prek zgornjega dovoda zraka v kurišče dovaja dodaten zrak, ki povzroča sekundarni plamen. Tako se CO spreminja v CO2 in obenem oddaja dodatno toploto.

O2 prstan je popolna,okolju prijazna rešitev, ki zlasti ustreza zahtevam geografskih območij, v katerih zakon omejuje uporabo lesnih proizvodov v sistemih, ki nimajo nadzorovano nakladalni mehanizem, kot so tisti, ki uporabljajo drva (kamini in peči). Z odpravo te ovire, lahko vsakdo uporablja drva kot glavno gorivo za ogrevanje svojega doma, ki je ekonomično in ekološko dostopen vir energije . Z zgorevanjem dima čistilne naprave, ki v kombinaciji z obstoječo VDF (dim uredba ventil) tehnologijo omogoča, da se zmanjša emisija škodljivih delcev za več kot 80%, ki jih les oddaja pri izgorevanju v pečeh in kaminih.

Vzdrževanje je zelo enostavno. O2 Ring Sistem se lahko odstrani iz notranjosti kurišča, v kateri se nahaja, in ga mogoče enostavno čistiti s sesalcem.
Poleg tega naprava ne preprečuje normalno čiščenje dimovoda, ker ga je enostavno odstraniti.

Več o O2 Ringu na: http://www.palazzetti.it

KAMINSKE OBLOGE

Lahko izbirate med več kot 150. obstoječimi modeli. In če še vedno ne morete najti model, ki najbolj ustreza vašim potrebam, lahko prilagodimo vaše ognjišče na način, ki najbolj predstavlja vaš življenjski slog. Lahko prilagodimo standardne izdelke vašim željam, možna je sprememba materialov, dimenzij, kot tudi izbira in kombiniranje različnih kaminskih vložkov.

palazzetti 11palazzetti 12palazzetti 13palazzetti 14palazzetti 15

palazzetti 16palazzetti 17palazzetti 18palazzetti 19palazzetti 20

Več slik kaminskih oblog poglejte na: http://www.palazzetti.it

KAMINSKI VLOŽKI

palazzetti 21palazzetti 22palazzetti 23palazzetti 24


Na izbiro so: odprti ali zaprti kaminski vložki.

Delovanje : na les, pelete ali kombinirano les/ peleti
Ogrevanje: zrak, voda.
Kamine lahko izberete s steklom v različnih različicah: desno, levo, okrogla, 180 °, predor- steklo spredaj in zadaj, 16/9, 25/9 itd.

Kaminski vložki, več: http://www.palazzetti.it

PALAZZETI IZDELKI ZA VRT

palazzetti 25palazzetti 26palazzetti 27palazzetti 28

palazzetti 29palazzetti 30palazzetti 31Da bo vaš vrt še bolj prijeten in lep kraj za druženje, da odprt prostor postane dom za vas in za vaše prijatelje, vse dni v letu. Poglejte široko paleto izdelkov in sigurno boste našli nekaj kar ustreza vašemu okusu in zahtevam. Vsi izdelki so izdelani iz visoko kakovostnih materialov.

Izdelki za vrt:

 • žar
 • zunanje multi pečice
 • fontane in klopi
 • vrtno pohištvo

Žari na plin, les, multi- kuhanje na prostem, pečice, žari s pečico ...


Več o izdelkih za vrt: http://www.palazzetti.it

SISTEM ZA OGREVANJE CHORO

Ko govorimo o sistemih ogrevanja govorimo o integriranem sistemu komponent, ki se lahko uporabijo za prilagoditev temperature v notranjosti doma.

Choro nadzoruje vse vire energije, za ogrevanje hiše tako, kot si želite!

Choro je sistem za ogrevanje. Z uporabo obnovljivih energetskih virov, nadzira in optimizira vire toplote ter omogoča vašemu kaminu, štedilniku, sončnim kolektorjem, ali kateremu koli drugemu viru obnovljive energije, da "komunicira" s kotlom (ali je odvisen od njega) in sistemom za distribucijo toplote (ogrevanje radiatorjev , talno ogrevanje ...).

CHORO je rešitev, več- energetski sistem, ki ga upravlja ena elektronska omarica. Več energijski akumulator je priključen na vsak agregat in zbira proizvedeno toploto, na ta način je mogoče odpraviti vse pomanjkljivosti. Distribucija lahko poteka z nizko ali visoko temperaturo vode glede na sistem za prenos toplote.

Kako Choro vem, koliko toplote potrebujete?

Sistem Choro ne uporabija notranji termostat (stari dobri on-off termostat), ampak uporablja zunanjo sondo. Obrazložitev je preprosta: hladneje kot je zunaj, bolj potrebuje vaš dom, da se segreje. Glede na zunanje temperature in koeficient izolacije doma, je možno, da samodejno izračuna koliko kalorij je potrebno za ogrevanje.

Choro zato ne deluje na vklop / izklop nastavitev: namesto tega sistem vedno deluje kar je velika prednost, ki zagotavlja natančno količino kalorij, ki so potrebne za ogrevanje doma, v smislu ekonomskega in okoljskega vpliva, koristi pa so očitne: mogoče je zmanjšati stroške ogrevanja in varstvo okolja ob istem času!

Več o sistemu za ogrevanje: http://www.palazzetti.it

O vseh izdelkih palazzetti, ki vam jih ponujamo lahko preberete več na: www.palazzetti.it

 

 

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte! Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času.Povpraševanje

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte! Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času.

povprasevanje

Akcije

Storitve

▪   Sanacija dimnikov
▪   Montaža dimnikov
▪   Adaptacija dimnikov
▪   Izgradnja dimnikov
▪   Vgradnja kaminov
▪   Montaža kamina
▪   Prodaja kaminov
▪   Montaža kaminske peči
▪   Velika izbira različnih proizvajalcev

ISKANJE

logo
Montaža in sanacija dimnikov, vgradnja kaminov.
Pekel 17,2000 Maribor
GSM: 051 456 300
info@kamini-dimniki.si

OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo.

Razumem

Copyright Dim Grad d.o.o. © 2018. Vse pravice pridržane.   O piškotkih    Avtor strani