La Nordica - Extraflame

Podjetje La Nordica – Extraflame prihaja iz Italije in ima že 50 letno tradicijo. Njihova vizija je življenje, ki je namenjeno ogrevanju.

Skupina La Nordica- Extraflame temelji na načelih strasti in trdega dela, kar je značilnost severovzhoda Italije. Na trgu kaminov in peči so prisotni že od leta 1968 in so s svojimi izdelki prisotni že v 50 državah sveta. V tem času so se trudili, da bi kar najbolje razširili in izboljšali svojo paleto izdelkov. Zato so opustili včerajšnje preproste kamine in peči v korist razvitih, raznovrstnih in naprednih izdelkov, ki zadovoljijo vse potrebe in želje današnjega trga. Tako so tudi na področju »tradicionanega« ogrevanja inovacije vedno značilne za kamine La Nordica Extraflame.

Skupina La Nordica-Extraflame proizvaja ultra moderne, klasične in rustikalne peči za ogrevanje s peleti, kot tudi peči na drva, kamine na drva ali pelete, termo kamine na drva ter pelete in kotle na drva ali pelete. Z njihovimi pečmi za centralno ogrevanje si lahko segrejete tudi radiatorje v vašem domu. Kamini in peči La Nordica-Extraflame so med vodilnimi proizvodi na trgu, vsi njihovi izdelki pa so v skladu z najstrožjimi predpisi o emisijah. Prav tako so vsi CE označeni in certificirani po mednarodnih standardih, celo strožji od tistih, ki veljajo v Italiji.

 

Garancija: vsi La Nordica - Extraflame kamini in peči imajo dveletno garancijo od dneva nakupa na neustrezno izdelavo in materiale.


nordica

 

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte! Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času.Povpraševanje

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte! Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času.

povprasevanje

Akcije

Storitve

▪   Sanacija dimnikov
▪   Montaža dimnikov
▪   Adaptacija dimnikov
▪   Izgradnja dimnikov
▪   Vgradnja kaminov
▪   Montaža kamina
▪   Prodaja kaminov
▪   Montaža kaminske peči
▪   Velika izbira različnih proizvajalcev

ISKANJE

logo
Montaža in sanacija dimnikov, vgradnja kaminov.
Pekel 17,2000 Maribor
GSM: 051 456 300
info@kamini-dimniki.si

OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo.

Razumem

Copyright Dim Grad d.o.o. © 2018. Vse pravice pridržane.   O piškotkih    Avtor strani