Kaminske peči na drva

V danajšnjih časih so postale kaminske peči vedno bolj aktualen tip peči za ogrevanje v domovih. Odlikuje jih visoka učinkovitost, velika akumulacijska sposobnost, dolga življenjska doba, majhna poraba goriva in zagotovljeno ogrevanje neodvisno od drugih virov. Kaminske peči na drva s svojim izgledom estetsko popestrijo prostor, v katerega jih postavimo. So enostavne za montažo predvsem v prostorih, ki so že dokončani. Za kvalitetno izgorevanje kuriva v kurišču kaminske peči so pomembni dejavniki dovod ter krmiljenje zgorevalnega zraka iz okolice. Kaminske peči na drva delujejo dokaj neslišno, saj vratca omogočajo dobro tesnenje, obloga kaminske peči pa je iz kvalitetnega materiala.

Kaminsko peč na drva je smotrno izbrati, če imamo na zalogi dovolj lesnega kuriva oz. ga lahko pridobimo, delujejo pa tudi brez elektrike, kar je dodatna prednost ob morebitnih izpadih električne energije.

Tako kot vgradni kamini tudi kaminska peč omogoča prost pogled na ogenj v kurišču, kar jim daje dodaten čar.

Kaminske peči na drva so klasične ali moderne, v različnih modelih in oblikah, ter barvah. Tudi njihova učinkovitost je odvisna od posameznega modela.nordica 001nordica 002nordica 004nordica 005nordica 006nordica 007
nordica 008nordica 009nordica 010
nordica 011

Kaminske peči na drva imajo po večini naslednje lastnosti:

ASC (Active System Combustion) – sistem za povezavo, kjer zrak prihaja iz zunanjega prostora, kar predstavlja večjo učinkovitost in večjo varnost za uporabnika.

PCS (Post Combustion System) – sistem zgorevanja, ki ga je razvila La Nordica, omogoča zaradi sekundarnega/terciarnega zraka naknadno zgorevanje, ki močno zmanjša emisije in spoštuje najbolj restriktivna evropska pravila.

CGC (Clean Glass Control) – sistem, ki preprečuje nalaganje saj in umazanije na steklenem okencu na vratih peči.

RDT (Resistant Door at the Time) – vrata peči so izdelana iz visoko kakovostnega litega železa in zagotavljajo popolno tesnjenje v vsakem trenutku.

 

Več o kaminskih pečeh na drva, slike, barve, tehnični podatki: http://www.lanordica-extraflame.com/en/wooden-stoves_f20

 

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte! Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času.Povpraševanje

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte! Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času.

povprasevanje

Akcije

Storitve

▪   Sanacija dimnikov
▪   Montaža dimnikov
▪   Adaptacija dimnikov
▪   Izgradnja dimnikov
▪   Vgradnja kaminov
▪   Montaža kamina
▪   Prodaja kaminov
▪   Montaža kaminske peči
▪   Velika izbira različnih proizvajalcev

ISKANJE

logo
Montaža in sanacija dimnikov, vgradnja kaminov.
Pekel 17,2000 Maribor
GSM: 051 456 300
info@kamini-dimniki.si

OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo.

Razumem

Copyright Dim Grad d.o.o. © 2018. Vse pravice pridržane.   O piškotkih    Avtor strani