Kaminske peči na pelete

La Nordica Extraflame kaminske peči na pelete so primerne za pasivne hiše in nizkoenergijske hiše. V izdelkih je vidna visoka inovativnost, kaminske peči pa odlikujejo naslednje lastnosti: imajo visoko temperaturno lakirano stekleno oblogo in zgornji pokrov, zatesnjeno zgorevalno komoro, keramični žarek z najnovejšo generacijo vžigalnega sistema, termostatsko in izklopno prezračevanje, IR daljinski upravljalnik, zaslon Black Mask z WI-FI vmesnikom, nadzor tlaka na dveh ločenih točkah zgorevalne komore za zagotovitev večjega varnostnega »diferencialnega sistema«, PMW črpalko, ki jo upravlja matična plošča, ter široko litoželezno posodo za pepel.

Lahko izbirate med različnimi modeli kaminskih peči na pelete, različnih ogrevalnih sposobnosti od 2,5 - 5,0 kW do 3,9 - 11,1 kW.

nordica 020nordica 021nordica 022nordica 023
nordica 024nordica 025
nordica 026

Več o kaminskih pečeh na pelete, slike, barve, tehnični podatki: http://www.lanordica-extraflame.com/en/pellet-stoves_f21

 

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte! Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času.Povpraševanje

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte! Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času.

povprasevanje

Akcije

Storitve

▪   Sanacija dimnikov
▪   Montaža dimnikov
▪   Adaptacija dimnikov
▪   Izgradnja dimnikov
▪   Vgradnja kaminov
▪   Montaža kamina
▪   Prodaja kaminov
▪   Montaža kaminske peči
▪   Velika izbira različnih proizvajalcev

ISKANJE

logo
Montaža in sanacija dimnikov, vgradnja kaminov.
Pekel 17,2000 Maribor
GSM: 051 456 300
info@kamini-dimniki.si

OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo.

Razumem

Copyright Dim Grad d.o.o. © 2018. Vse pravice pridržane.   O piškotkih    Avtor strani