Spartherm

Spartherm je eden vodilnih proizvajalcev sodobnih kaminskih peči v Nemčiji in Evropi. S svojimi pečmi je podjetje zadovoljilo že okoli 1/2 milijona uporabnikov po celem svetu. Vsako leto podjetje svoj program bogati z novimi tehničnimi novostmi, patenti in tehničnimi izboljšavami.

Družba Spartherm stoji za obliko in kakovostjo na najvišji ravni. Nudijo široko paleto kaminskih peči za kurjenje na drva različnih dimenzij in zasteklitev. Ponudba je razširjena tudi s pečmi z integriranimi vodnimi registri. To so kaminske peči, ki nam omogočijo ogrevanje cele hiše in ogrevanje sanitarne vode.

 

Izdelki Spartherm

Izdelki Spartherm, ki vam jih ponujamo: linearni kaminski vložki, kaminske peči, loftline - že narejeni kamini pripravljeni za vgradnjo v vaš dom, kaminski vložki, izdelava kaminov po vaši želji, airbox - sistem spartherm za čist zrak.

 

Premium Edition izdelki

Pri Sparthermu so pri tej liniji zapisali: odličen dizajn, smisel za detajle in premišljene potrebe kupca so v vsakem našem Premium izdelku.

Ogenj simbolizira začetek kulture. Njegov pogled je čista čarovnija – igra ognja v vsakem trenutku izvablja prvinskost. Ogenj v naših domovih predstavlja danes najvišja čustva.

Kamin v dnevnem prostoru širi udobje in dobro počutje. Že s tem, da ogenj lahko zagori v našem kaminu.

S Sparthermovimi kaminskimi vložki lahko dosežete sanje udobnega življenja z živim ognjem ob sebi. Dan za dnem uživajte ugodje v atraktivnih oblikah in tehnični večvrednosti Premium izdelkov, udobna toplota, prijetna atmosfera in doživet luksuz pa lahko spremeni vaš dnevni prostor v eno zanimivo wellness oazo za vse vaše čute. Tako ne dosežete le dobrega počutja, ampak dosežete tudi vrednost v vašem domu.

Najboljši primer visoke fukcionalnosti in zahtevnega dizajna je v detajlih, kot je vzvod za prilagoditev zraka, ki daje ognju optimalno gorenje in je optimalno integriran v celoto. Pri izdelavi je zraven veliko ročnega dela in izkušenj, kar daje izdelkom še večjo vrednost. Jasen pogled kaminu dajejo stekla, ki se enostavno očistijo in se lahko z udobjem pomaknejo navzgor ali navzdol. Visoka učinkovitost je zagotovljena z učinkovitim delovanjem in optimalno porabo energije.

Dejansko so Premium izdelki konstruirani za trajnostno rabo, kar pomeni, da so prijazni do okolja in prijazni do budgeta uporabnika.


spartherm

 

Več o Spartherm izdelkih lahko preverite na povezavi tukaj: http://www.spartherm.com

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte! Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času.Povpraševanje

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte! Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času.

povprasevanje

Akcije

Storitve

▪   Sanacija dimnikov
▪   Montaža dimnikov
▪   Adaptacija dimnikov
▪   Izgradnja dimnikov
▪   Vgradnja kaminov
▪   Montaža kamina
▪   Prodaja kaminov
▪   Montaža kaminske peči
▪   Velika izbira različnih proizvajalcev

ISKANJE

logo
Montaža in sanacija dimnikov, vgradnja kaminov.
Pekel 17,2000 Maribor
GSM: 051 456 300
info@kamini-dimniki.si

OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo.

Razumem

Copyright Dim Grad d.o.o. © 2018. Vse pravice pridržane.   O piškotkih    Avtor strani