Kaminske peči

Podjetje Spartherm iz Nemčije ima že dolgo tradicijo in deluje po načelu, da za svoje kupce ustvari nekaj več. Če želite občutiti posebno toplino ognja, potem izberite Spartherm. Njihovi izdelki so produkt visoke kvalitete in sodobnega oblikovanja.

Njihove kaminske peči združujejo preprost in brezčasen design, ne glede na to, ali želite toplovodno, klasično ali ekstravagantno kaminsko peč. Ali je kaminska peč odvisna od sobnega zraka, ali se ogenj vidi iz ene, dveh ali treh strani, to so samo nekatere od možnosti, med katerimi lahko izbirate. Z optimalnimi shranjevalniki toplote pa lahko poskrbite še za bolj prijetno toploto v vašem prostoru. Uspešna serija kaminskih peči je bila še dodatno izpopolnjena z modeli a6 in a6 H2O. Vsak od teh novih modelov je dokaz visoke tehnologije, izbranega dizajna in harmoničnega izraza.

 

Kupci izdelkov podjetja Spartherm ljubijo in živijo posebno. Imajo nadpovprečno visoke zahteve. Takšni pa so tudi izdelki Spartherm: kvalitetni - kar pa ni vse. Ponujajo posebno kvaliteto z dobro izobraženimi zaposlenimi, s tehnološko zrelimi proizvodnimi procesi in z izbiro visoko kvalitetnih materialov. Njihov cilj je ustvariti elegantne peči v elegantnih oblikah. Ne glede na to, ali gre za klasično ali avantgardno obliko, njihovi izdelki privlačijo, navdihujejo in očarajo.

Edinstvena proizvodnja kaminskih peči sestavlja njihove izdelke iz naslednjih serij:

  • RLA: so kaminske peči, ki delujejo odvisno od zraka v prostoru, torej morate pri vgradnji le teh zagotoviti dovod zraka do kaminske peči. Primerne so za vgradnjo v prostor, kjer ni vgrajene klimatske naprave, nadomestijo pa lahko tudi klasično ogrevanje, saj so primerne tako za novogradnje kot za starejše objekte.

  • RLU: so kaminske peči, ki delujejo neodvisno od zraka v prostoru. Primerne so za nizkoenergijske in pasivne hiše.

  • Vrtljive: kaminske peči, ki so vrtljive, in sicer od 90 -180 stopinj, lahko pa se tudi fiksirajo.

  • Spominske: kaminske peči, ki s svojo skladiščno maso nase prevzemajo toploto med gorenjem in jo kasneje oddajajo v prostor

  • H2O: kaminske peči, ki imajo integriran toplotni izmenjevalnik vode. Toploto jemljejo iz vročih dimnih plinov in jo oddajajo v centralno ogrevanje kot dodatno energijo.

Kaminska peč na drva Spartherm nam s svojim presketanjem ognja daje prijeten občutek toplote v prostoru. Uporablja naraven vir energije, ki nam je blizu, s pravilnim kurjenjem pa tako ne onesnažujemo okolja. Poleg drv so primerna goriva lahko še premog, briketi ali plin. Obstajajo različni modeli (z različno močjo) v različnih barvah.

Kaminsko peč lahko uporabite v vašem prostoru kot dodatno ogrevanje, ki vam v prostoru hitro ustvari želeno toploto in prijetno vzdušje, ali kot osnovno ogrevanje.

Med najpogostejšimi kaminskimi pečmi so kaminske peči selection in ambiente.

 

Povezava na uradno stran proizvajalca do kaminskih peči na drva: https://www.spartherm.com/en/products/fireplace-cassettes/

  

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte! Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času.Povpraševanje

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte! Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času.

povprasevanje

Akcije

Storitve

▪   Sanacija dimnikov
▪   Montaža dimnikov
▪   Adaptacija dimnikov
▪   Izgradnja dimnikov
▪   Vgradnja kaminov
▪   Montaža kamina
▪   Prodaja kaminov
▪   Montaža kaminske peči
▪   Velika izbira različnih proizvajalcev

ISKANJE

logo
Montaža in sanacija dimnikov, vgradnja kaminov.
Pekel 17,2000 Maribor
GSM: 051 456 300
info@kamini-dimniki.si

OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo.

Razumem

Copyright Dim Grad d.o.o. © 2018. Vse pravice pridržane.   O piškotkih    Avtor strani