Kaminski vložki

Podjetje Spartherm iz Nemčije ima že dolgo tradicijo in deluje po načelu, da za svoje kupce ustvari nekaj več. Če želite občutiti posebno toplino ognja, potem izberite Spartherm. Njihovi izdelki so produkt visoke kvalitete in sodobnega oblikovanja.

Ogenj nam s svojimi žarečimi iskricami pričara prijetno toplino in prijetno vzdušje. Tako ima kvaliteta našega življenja večjo dimenzijo. Stari kamini v novem sijaju vam omogočajo, da uživate v naravni igri plamena v varni obliki.

S Sparthermovimi kaminskimi vložki imate 100% zaščito, da vam z zelo dobro zaprtim ognjiščem dim ne uhaja v prostor, kar ste si tudi vedno želeli. Dobro pa še je vedeti, da s kaminskim vložkom lahko dosežete veliko večji toplotni učinek.

Spartherm nudi nešteto možnosti oblikovanja, saj se lahko Spartermovi kaminski vložki zaključijo po vaših željah, zato lahko pustite svojim idejam prosto pot.

 

spartherm 060spartherm 061 spartherm 062

 

Najbolj pogosti so kaminski vložki LINEAR

 

Predstavljajo univerzalni vložek za vse odprte kamine, omogočajo hitro in čisto vgradnjo, ter so modernega in elegantnega videza. Možno jih je dobiti v 5 velikostih in v standardni črni barvi, elegantni zlati ali avantgardni sivi. Njihove prednosti so še veliko steklo, ki daje poseben vtis, visok izkoristek, možnost vgradnje ventilatorja in varno zapiranje.

Goriva pri kaminskih vložkih Spartherm so lahko drva, premog ali briketi ter plin, poznamo pa tudi modele, ki nam ogrevajo vodo.

Kaminski vložki z ogrevanjem vode prepričajo z visoko učinkovitostjo ogrevanja, z njimi lahko dopolnite obstoječe ogrevanje ali pa ga nadomestite.

 

Povezavo do različnih modelov najdete na povezavi: https://www.spartherm.com/en/products/fireplace-inserts/

 

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte! Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času.Povpraševanje

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte! Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času.

povprasevanje

Akcije

Storitve

▪   Sanacija dimnikov
▪   Montaža dimnikov
▪   Adaptacija dimnikov
▪   Izgradnja dimnikov
▪   Vgradnja kaminov
▪   Montaža kamina
▪   Prodaja kaminov
▪   Montaža kaminske peči
▪   Velika izbira različnih proizvajalcev

ISKANJE

logo
Montaža in sanacija dimnikov, vgradnja kaminov.
Pekel 17,2000 Maribor
GSM: 051 456 300
info@kamini-dimniki.si

OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo.

Razumem

Copyright Dim Grad d.o.o. © 2018. Vse pravice pridržane.   O piškotkih    Avtor strani